Elit bland tränarna steg 3

Det var nästan en månad sedan jag var inne här och skrev något, ska bli bättre på de.
Befinner mig nu nere i Ronneby för steg 3 i min Elittränar-utbildning. Detta steg handlar om nutrition och business vilket är verkligen intressant. Igår var det en grundlig genomgång av Metabolic-typing, vilket är ett test som tar fram vilken typ av mat man ska äta beroende på din metabola typ. Vi gick även igenom olika typer av detox för att rensa ut kroppen. Blev nästan lite sugen på att testa en detox själv på 7-10 dagar så vi får se om jag börjar med de på måndag. Skulle vara sjuk spännande att se vilka resultat man kan få, och då pratar jag inte om fysiska resultat utan psykiska.
Just nu ligger jag i sängen och ska snart gå upp för att äta hotell frukost och idag ska vi ha en mer genomgång av affärsdelen, att våga ta betalt, med mera.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.