Where do you find all the weird books

Jag älskar ju verkligen att läsa. Det är nästan lite som terapi för mig. Det är en obeskrivlig känsla att bara få sjunka in i raderna av en massa ny information. För några dagar sedan läste jag ut ”Food pharmacy”, den tog slut på bara två dagar. En riktigt bra bok om hur magen fungerar och vilken mat som vi mår bäst av. Just nu ligger jag faktiskt i min hytt på Birka och läser ”Charmen med tarmen” som är en rolig men otroligt innehållsrik bok om hur tarmarna fungerar och samarbetar med hela kroppen. Under de senaste åren har jag gått från att läsa deckare till en mer forsknings baserad litteratur med väldigt roliga titlar ibland. Min pappa sa häromdagen: ”Vart hittar du alla dessa konstiga böcker?”, och det är en väldigt bra fråga. Oavsett titlarna så hjälper de mig verkligen att förstå hur vi människor fungerar. Jag har verkligen insett från både böckerna och egna erfarenheter att om magen inte mår bra mår inte vi som individ bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.