The start off my day

Börjar även denna dag med en grön smoothie. Smaken på den är faktiskt helt okej, trodde att den skulle smaka mer grönt med den blir faktiskt riktigt fräsch i smaken.
Mötet som jag var på igår i Solna gick bra, vi får se om det leder till något mer jobb i framtiden, vilket jag verkligen hoppas på.
Idag är det jobb mellan 9-22 som gäller, en väldigt lång dag men gillar verkligen mitt jobb som fritidsledare så det gör inte mig något. Ska även sticka iväg på en lägenhetsvisning idag under min lunchrast. Det är en nyproduktion som ligger i Strängnäs, tror dock inte att det är något för mig men alltid kul att få lite inspiration inför framtida lägenheter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.