The following two weeks

Jag har precis ätit frukost och började denna dag med en ordentlig vitamin och fiber bomb. Mixade en smootihe av grönkål, ingefära, avokado, citron, havregryn, sojamjölk och morotsblast, den blev ganska krämig så hällde upp den i en tallrik och toppade med en del frön. Sitter nu och går igenom min hemuppgift som jag har fått från STAC, det är ett klientfall som vi ska lägga upp ett träningsprogram till. Jag är nästan klar med det men känner mig lite osäker på vissa övningar men de ska nog ordna sig. Deadline är inte förrän 1 oktober men behöver skicka in uppgiften denna vecka då jag inte har tiden att sitta med den något mer. Jag har en del inplanerat i veckan och även nästa så kommer bli fullt upp nu. Idag ska jag iväg på ett möte i Solna och efter de ska jag träffa en kompis som jag lärde känna i Östersund som nu äntligen har flyttat ner till Stockholm. Det blir en hel del att åka fram och tillbaka med så bli riktigt roligt att få träffa henne igen. Imorgon väntas jobb mellan 9-22 och onsdag 15-22. Torsdag är jag faktiskt ledig men på fredag kliver jag på Birka igen, de har ringt in mig som extra från fredag till måndag. Ska nu ta och göra mig iordning för dagen och bege mig till Stockholm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.