Some new exercises to my program

Idag var sista dagen på detta tillfälle av STAC, nästa blir o mitten av oktober, ser redan fram emot de. Idag har vi fått testa på olika övningar i olika tempon vilket var verkligen lärorikt då tempot på en övning verkligen kan göra skillnad. Jag har iallafall beslutat mig för att lägga in lite mer övningar på swiss-boll som ni kan se på bilden ovan. Övningar på en sådan boll skapar ett ojämn underlag som gör att små muskler även kommer kopplas in för att hålla balansen. Dessa muskler skulle inte kopplas in på en vanlig bänk då de är ett jämnt underlag. Jag kommer definitivt tänka mer på detta i framtiden för att verkligen effektivisera passen mera.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.