First pizza in a year

Nu är det snart ett år sedan jag fick reda på att jag är multi-allergiker, vilket betyder att jag är allergiskt mot nästan allt men framförallt mjölkprotein, gluten och ägg. Jag har då fått lägg om min kost ganska rejält och mår idag riktigt bra. Jag har ju då inte kunnat äta allt som jag har velat. Men igår gjorde jag något som jag verkligen har saknat, nämligen pizza. Jag har förstått att jag aldrig mer kommer kunna äta pizza ute men hemmagjord pizza är nästan lika gott så får nöja mig med det. När man inte har ätit pizza på nästan ett år så kan ni ju förstå vilken underbar känsla det var att få äta de igår. Så det blev en vegansk, glutenfri och Jessica vänlig pizza helt enkelt.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.