Home again after a week on the ocean

Kom hem igår efter en vecka på båten, skönt att få sova i sin egna säng igen. Vaknade faktiskt upp mitt i natten och undrade var jag var, så ovan är jag att sova i min egna säng. Pappa hämtade iallafall mig igår i Östertälje så slapp jag krångla mig fram med tåg och buss från Stockholm. Var helt slut i kroppen men drog ändå och bada med Jonte för att svalka oss lite i värmen. Gick och la mig redan vid tio och somnade direkt. Vakande dock redan vid 4,45 i morse av att de var för varmt i rummet. En timme efter att jag vridit och vänt på mig 100 gånger så gav jag upp. Sprang runt och gjorde lite små saker och stack sedan ut och på en lätt jogg, totalt blev de 8,5km. På vägen hem stannade jag även på Ica och handlade lite frukost, efter de fick jag ju gå hem då de inte var så praktiskt att springa med en matkasse i handen. Nu i helgen ska jag bara ta de lugnt och återhämta mig då jag kliver på båten igen på måndag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.