Lesson learned and my new journey

Min första skada fick jag när jag var 15 år gammal när min vänstra axel började hoppa ur led och efter de har jag fått gå igenom över 100 läkarbesök och två operationer för att idag sitta här med en axel som inte funkar som den ska. Som jag tidigare har nämnt har jag även dragit på mig en rejäl bristning i min vänstra hamstring (baksida lår muskeln) som även emellanåt känner av. Jag har aldrig riktigt fått hjälp när det kommer till min egna träning men nu känner jag mitt tillräckligt utbildad för att kunna ta tag i den biten själv. Jag har därför beslutat mig för att börja om från början och detta innebär att min träning den närmaste tiden kommer fokuset ligga på rehab, rörlighet och stabilitet. Jag har lärt mig under dessa år med träning att det inte går att uppnå sina mål när det finns gamla skador och skavanker som ligger och tär i bakgrunden. Jag har satt upp nya mål som jag verkligen vill uppnå men för att jag ska lyckas med det behöver min kropp först läka och må bra. Jag och min kära foam-roller kommer därför behöva spendera lite tid tillsammans nu framöver och jag har nu under de senaste dagarna börjat min nya resa mot mina nya mål.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.