A new project but first back to basic

Nu är det ju så att jag gillar att ha många bollar i luften och jag har funderat ett tag på hur min motivation till träning ska vara kontinuerlig. Jag har därför bestämt mig att genomföra något lopp/tävling i en sport som jag aldrig någonsin har tävlat i förut. Jag har inte anmält mig ännu så kommer inte avslöja vad de är förrän det är 100% säkert att jag står med på startlistan. Nu blir de ju så att jag kommer behöva lägga om min träning en del med de ska bara bli spännande. Jag var även hos min massör i veckan och fick en välförtjänt tillsägning om att jag måste börja från grunden och ”go back to basic” för att jag överhuvudtaget ska klara av att genomföra mitt nya projekt. Min träning kommer därför bestå av långa promenader och lågintensiva pass med mycket rörlighet, stretching och foamrolling då jag har min vänster sida som strular lite. Framför att är det ju min vänstra axel som inte riktigt gör som jag vill efter den senaste operationen. Sen är det även min vänstra hamstring som inte riktigt vill fungera som den ska sedan jag drog på min en rejäl bristning i den för ett par år sedan nu. Nu kommer det alltså vara fokus på att läka kroppen och få den att fungera optimalt innan jag går på med uppbyggnadsfasen. Det ska verkligen bli så spännande att få träna inför ett mål som jag nu har satt upp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.