Yesterday’s walk to Hammarby sjöstad

Jag har insett att jag behöver komma av båten så fort vi står i hamn. Birka står vanligtvis i hamn mellan 14-17 under de vanliga 21-timmars kryssningarna och då får jag en liten längre paus på 2 timmar. Under långkryss ser det lite annorlunda ut beroende när och var vi åker. Jag har därför de senaste dagarna gått av båten så fort vi kommit in till Stockholm. Igår tog jag mig en promenad på nästan 50 minuter till Hammarby sjöstad och tillbaka. Så skönt att få känna mark under fötterna, då de kan lätt bli lite instängt på båten. Hammarby sjöstad är ju otroligt vackert med vattnet och skidbacken som ligger i bakgrunden. Har ju sagt till mig själv att där ska jag bo någon dag. Tittar på lägenheter där hela tiden och förhoppningsvis så har jag råd att köpa mig ett boende där i framtiden.

Just nu ligger vi i hamn i Mariehamn och jag sitter och äter frukost. Snart vänder båten tillbaka till Stockholm och imorgon eftermiddag går vi på en weekend-kryss till Gotland. Får spendera lördagen i Visby helt enkelt, vilket ska bli mysigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.