My favorite breakfast and another work week

Åt detta till frukost igår efter en vända på gymmet. De är typ min standard frukost när jag är hemma, så gott. Igår klev jag ju på Birka igen för ännu en jobb vecka, så sitter just nu i mässen med min morgon kopp med te. Är fortfarande lite små trött sen förra veckan. Känns ändå ganska skönt att komma in i de normala sovrutinerna igen även fast att det är långa arbetsdagar här. Efter denna vecka ska jag verkligen vara ta det lugnt då jag är helt ledig. Har ju bara varit hemma under söndagarna och tvättat de senaste veckorna så en vecka hemma och sova i sin egna säng är något jag verkligen ser fram emot.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.