My week at the summer camp

Nu är jag hemma igen efter en vecka på sommarläger i Märsta. Jag var där som Teori- och Fysansvarig för cheerleaderna. Det har varit en väldigt jobbig, sömnlös och energikrävande vecka men samtidigt har det varit den roligaste veckan på länge + att jag fick spendera en natt på Danderyds akutmottagning då en fotbollsspelare skadade sig. En händelserik vecka helt enkelt.

Jag har föreläst om kost, näringslära, mentalträning, FairPlay och idrottsskador. Vissa föreläsningar var jag helt oförberedd på min då jag kan ämnena sedan tidigare var det absolut inget problem, vissa föreläsningar drog även över den utsatta tiden så det gick verkligen super bra. Jag hade även 1-2 fyspass om dagen och varje dag var det ett nytt upplägg. Snabbhet och explosivitet, styrka och rörlighet och prehab var de områden vi gick igenom på de olika fyspassen. Nu har jag precis packat klart för kommande vecka. Kliver på Birka igen vid två tiden idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.