Some core stability during my 6 hour break

Idag står båten parkerad i Vasa i Finland och eftersom att vi står i hamn betyder de lite längre paus mitt på dagen. Jag passade på att göra en rörlighets-screening på en kollega, en spray-tan på mig själv(vilket jag aldrig testat förut) och även lite inre bålstabilitets övningar. Vädret var inte så inbjudande så jag gick aldrig i land utan höll mig på båten. Bålövningarna har jag fått genom min STAC-utbildning. Jag behöver öva på att koppla på min inre bålmuskelatur och även koppla på de tre bålmuskelaturerna i rätt ordning. Känner ändå att jag börjar få lite mer kontroll över bålmusklerna, så hoppas att de visar sig på uppföljningstesterna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.