Duo massage and a hard working week

Nu är vi påväg mot höga kusten och kommer stå i hamn precis som förra gången i Härnösand. Igår hade jag och en kollega en duo behandling, där två individer får en behandling tillsammans. Vanligtvis är det ett par som tar en sådan behandling med de behöver inte alltid vara så, jag har även varit med om att två vänner tagit en sån behandling. För att de ska vara lite extra lyxigt så får dessa personer en bricka med lite choklad-doppade jordgubbar och denna gång en hälsodrink som ni kan se på bilden. Jag har sett att de kommer bli några duo-behandlingar nu de kommande dagarna. Under långkryss kan de bli en hel del och på fredag är vi i stort sätt redan fullbokade. Det är alltid populärast att ta en behandling på sista dagen av en långkryss. Nu kommer de att bli några väldigt intensiva arbetsdagar men de är ganska skönt för då går dagarna fort, men de kommer nog kännas lite i slutet av veckan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.