The boats in a long line

Godmorgon! Jag har precis varit i mässen och druckit min morgon kopp med te. Det blev en väldigt lugn kväll igår, jag hade en behandling på 50 minuter men stod även i baren en del och där var de inte lika lugnt. Var ute på däck igår och tog lite frisk luft och då låg båtarna verkligen på en lång kö ut från Stockholms skärgård. På bilden kan ni se ett stort segelfartyg och även bakom de (som inte syns i bilden) låg Tallink Siljan och Cinderella, sen var de såklart en massa småbåtar som även var ute och åkte.

Nu har vi precis åkt från Mariehamn mot Stockholm igen. Var ute och gick på däck 11 nu i morse och vilken tajming jag hade. Segelfartyget och låg efter oss igår skulle precis till och vända om så då fick jag se de också. Nu väntas en dag med en del behandlingar inbokade och i eftermiddag efter vi varit i Stockholm beger vi oss upp till höga kusten för en 3 dagars kryssning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.