After a week out on adventure it is nice to be home

Nu är jag hemma efter 5 dagar ute på sjön. Kom hem och var as hungrig och planen var från början att åka och köpa sushi. Mamma och pappa skulle inte vara hemma ikväll så medan de åkte iväg på någon grej åkte jag till Strängnäs för att köpa mat. På vägen dit så ändrade jag mig helt och hållet och blev mer sugen räkor. Och så blev det, åkte därför istället till Coop och köpte räkor med aioli och bröd. Visste inte att det fanns gluten, ägg och mjölkprotein fritt bröd att köpa men det gjorde det. åt middagen ut på altan i solnedgången, så underbart. Nu väntar det en film och en Vegan Ben and Jerry.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.