Three cities on three days

Idag hamnade vi Visby vilket blir den tredje staden på tredje dagen. Jag gick av båten vid halv tolv och letade mig in till stan för att gå i lite butiker. Just nu är jag efter en klänning att kunna ha på midsommar, men hittade inte riktigt de så får åka till Stockholm någon dag när jag är ledig istället.

Jag har ju bara vara på Gotland under vintertid för att spela eller kolla på när min bror spelar hockey. Det var verkligen lite annorlunda och definitivt mer mysigt nu under sommaren. Känner att jag villa åka tillbaka till alla ställen vi har besökt nu under veckan, iallafall Köpenhamn och Visby. Visby kommer jag åka till igen vet jag då vi ska på fler långkryssningar och göra strandhugg här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.