A nice day in Germany

Idag klev jag upp som vanligt när jag jobbar här på båten, vid 06,00. Började även jobbet som vanligt vid 08,00 uppe på spa avdelningen men vid 09,00 så var de dags för båten att lägga till och då fick jag andra arbetsuppgifter. Jag fick nämligen gå ner till kajen och hjälpa till passagerarna att komma på rätt buss till rätt utflykt som de skulle till. När de sedan var klart fick även jag stiga i land, så de var vara snabbt in på båten och byta om till vanliga kläder

Stället som vi la till i heter Travemünde och ligger i norra Tyskland mot Östersjön. Jag gick runt själv på gatorna och bara njöt av solen och marken under fötterna. Det var ett väldigt trevligt ställe med små gator överallt. Byggnaderna var något äldre och stod tätt inpå varandra som skapar en sådan myskänsla. Fick ungefär 2 timmar i land innan jag gick ombord för att äta och duscha inför kvällspasset.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.