Just home over the night and now to my next adventure

Jag kom ju som sagt hem igår från min utbildning och idag drar jag vidare igen. Börjar mitt nya jobb på Birka Cruises som massör idag så har precis satt mig på tåget till Stockholm, är där om en halvtimme så är de vara ta tunnelbanan till slussen. Blev inte ens 24 timmar hemma utan bara ett snabbt hej, sova och hejdå igen, men så är det. Ser verkligen fram emot mitt nya jobb. Första långkryssningen går iväg idag och vi ska till höga kusten under tre dagar så ska bli riktigt spännande. Annars brukar ju båten gå mellan Stockholm och Mariehamn men nu under sommaren har den även långkryssningar som går runt hela Östersjön.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.