Job contract and Monday breakfast

Kom hem från Ronneby igår, flygresan gick bra, inga konstigheter egentligen förutom att vi bli ca en halvtimme sena. Tog sedan Arlanda express till centralen och därifrån tunnelbanan till Kristineberg. Pappa var hos farmor eftersom att de var morsdag och hon bor på Kungsholmen. Time:ade då in att även jag skulle åka dit och överraska farmor som inte visst något om att jag skulle komma. Hon blev riktigt glad övar det.

I morse var jag in Strängnäs och skrev kontakt med ett nytt jobb som jag ska börja i höst när mitt sommarjobb tar slut. Skönt att det är klart nu också så slipper jag vara arbetslös efter sommaren. Efter de mötet åkte jag hem och gjorde sötpotatis pommes frites med avokado dipp och mango vid sidan av, så gott verkligen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.