Starting the day with some swimming and variation in the training

Sitter och vänta på att Coop ska öppna så att jag kan gå inte och handla lite små saker inför veckan som jag ska vara borta. Idag började jag dagen med simning istället för gymmet. Känner att jag behöver mer variation i min träning för att hålla motivationen igång. Tycker ändå att jag har lyckats få till några riktigt bra pass senaste veckan, har kört gym, konditions-styrka, cykling, löpning i löpargruppen som mamma drar med mig på och nu simning. Var med på ett pass med löpargruppen igår också så de blev två pass igår med. Idag blir det nog vara ett pass, har en del att göra inför imorgon när jag drar ner till Ronneby för min utbildningsstart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.