Breakfast on the ship

Har precis ätit frukost, oj vilken buffé de va. Kan ju som sagt inte ens äta hälften av allt gott som fanns där men kände ändå att jag fick till en rejäl tallrik med godsaker. Det blev bland annat gravad lax med kikärtsröra och stekt svamp. Gick även och plockade på mig kiwi och jordgubbar som egentligen låg som dekoration på ost och korv tallrikarna. Personalen sa att de ändå kommer kastas om de finns kvar i slutet av frukosten så då tog jag dem istället. Gott var de iallafall. Ska nu bara ta de lugnt några timmar innan jag är tillbaka i Stockholm. Jag ska gå ut och sätta mig på däck någonstans och njuta av solen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.