Walk in the wind and another interview

Idag är min kropp så öm efter gårdagens träningspass. Eftersom att jag än så länge inte har något jobb måste jag ju sysselsätta mig med något, vilket har då blivit träningen. Igår förmiddags drog jag ut på en 2 mils cykelrunda med min Bianchi vilket resulterade en väldigt värkande rumpa. Jag är verkligen inte van att cykla då det var premiär turen för våren men det ska de bli ändring på. På kvällen sen så drog min mamma med mig på ett träningspass med en löpar-grupp som innehöll olika typer av intervaller och egen kroppsstyrka vilket var riktigt roligt. Vaknade upp idag med känningar i hela kroppen. Bestämde mig för att inte träna idag utan bara ta en lång promenad istället.

Planen var från början att jag skulle gå till det nya utegymmet som de har byggt nere i samhället med hinderbana som verkar vara väldigt rolig. Hade lite för lite kläder på mig för att klara av att gå hela vägen dit, det var inte alls lika varmt som det senaste dagarna har varit. Vek därför av tidigare in till Engelska parken och gick skogsvägen hem tillbaka istället. Det blev ändå en underbar 30 minuters promenad.
Snart är det dags för mig att göra iordning mig inför nästa jobb intervju som jag har i eftermiddag. Hoppas bara på att tågen till Stockholm går idag så att jag inte missar intervjuen. Jag har verkligen sett framemot denna intervju och hoppas på att få jobbet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.