What is the plan with my company?!?

Jag startade mitt företag i december 2016, vilket är ett och ett halv år sedan nu. Det har ju som sagt gått lite upp och ned sedan dess. Jag pluggade fortfarande när jag startade det och precis efter min examen i Östersund opererade jag axeln vilket ledde till att jag behövde pausa företaget och koncentrera min på min rehabilitering. Under hösten började min axel fungera mer och mer vilket gjorde att jag började även jobba mer och mer. Jag kände att jag hade fått igång företaget riktigt bra ett tag. Jag jobbade på ett gym och skickade faktorer månadsvis till dem, jag jobbade för ett hockeylag och fick in lite från de, samt att jag även hade privata massagekunder som kom regelbundet. Mitt i allt detta bestämde jag mig för att åka till USA och plugga lite till vilket jag absolut inte ångrar. Nu står jag här igen och funderar på hur jag ska göra med företaget. Jag vill absolut ha kvar det då det finns en slags frihet i att vara egenföretagare men just nu har jag ingen omsättning i det. Eftersom att jag inte vet hur länge jag kommer bo hos mina föräldrar (beror alldeles på jobb) så känns det lite onödigt att försöka få igång företaget igen om jag ändå ska flytta, vilket dock inte heller vet. Planen är iallafall att få ett jobb, som anställd, hos någon och sedan försökta kanske successivt få igång företaget igen. Just nu är det bara individer som vet om att jag är massör som går till mig för att det tidigare har gjort det. Vill ju såklart ha in nya kunder också men de tar också en massa tid och energi. Jag vill iallafall kunna ha en regelbunden inkomst från annat håll så att jag har något att stå på innan jag helt går över till företaget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.