Job interview and cafe with my brother

Jag har varit hemma i en och en halv vecka nu och börjar bli riktigt rastlös plus att jag inte vill bo hemma hos mamma och pappa för all framtid, ett jobb är därför första prioritet att skaffa. Jag var på min andra jobb intervju idag sedan jag kom hem. Känns som att det gick ganska bra men ska på en tredje intervju nu på torsdag och hoppas verkligen på det jobbet. Vill inte avslöja för mycket förrän något är säkert.

Efter jobbintervjuen gick jag hem till min bor som bara bor över gatan från där intervjuen var. Jag var ju såklart med exalterad av att träffa Pelle (min bror och hans sambos katt). Han är ju bara för söt alltså, väldigt kelig och go. Dock var han på lite väl busigt humör och bet mig några gånger, men, men…

Min bror bjöd på kaffe och häng på balkongen. Åh herre gud, vad vart det var på deras balkong, det rann svett om oss båda efter bara 10 minuter där ute. Vi satt ändå där i ca en timme och bara pratade om våra framtidsplaner och mycket annat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.