Fishing in the river and enjoying the sun

Mina lärare tidigare la mina finals vilket gjorde att jag inte hade så mycket plugg de sista veckorna så jag hade de ganska chill och kunde göra lite vad jag ville. Jag passade därför på att njuta av tiden i solen och värmen. Jag hängde med Simen (till vänster) och Arie (till höger) och fiskade även Eathan (mitten) hängde med en liten stund. Killarna hade heller inte så mycket i skolan så då passade vi på att utnyttja tiden till fullo.

Solen och värmen kom verkligen de sista två veckorna och kom verkligen från ingenstans. Från ena veckan till den andra gick de från vinter till sommar.

Guro hade heller inte någon skola de sista dagarna så vi ta en varsin filt och la oss i gräset i några timmar och bara njuta av vädret. Detta resulterade i en otroligt fin shorts-bränna som jag kommer få lida med resten av sommaren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.