Home in Sweden and enjoying real food

Nu är jag hemma i Sverige igen, jag har varit hemma sedan i fredagskväll. Det var lite halv hemligt att jag skulle åka hem så tidigt då vi skulle fira mina bror 25-års dag på lördag och det skulle vara en liten överraskning för släkten att jag var där. Det är skönt att vara hemma samtidigt som jag saknar USA, så det är lite blandade känslor just nu. Ligger hemma och är förkyld och har inte sovit så bra då en örat har börjat verka så får se om det utvecklar sig till en öroninflammation. Jag har iallafall under dessa dagar som jag har varit hemma passat på att göra riktig mat som jag verkligen har saknat borta i USA. Härom dagen blev det rödspätta med sötpotatis, mango, passionsfrukt och mina egen gjorda kardemummaskorpor som är både veganska och glutenfria.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.