The weekend in Detroit

För två helger sedan var jag i Detroit då mina föräldrar också var där. De bestämde sig att passa på att komma hit till USA och hälsa på mig under tiden jag ändå bor här. Det finns ju inte så mycket att se i East Lansing så därför bestämde vi oss för att motas Detroit istället, de ligger ju bara 1,5 timmar från skolan. Jag tog bussen dit på fredags eftermiddagen och mötte upp mina föräldrar vid 5 tiden i hotellet.

Vi bodde på Marriott at the Renaissance Center som ligger precis vid vattnet i Detroit. I samma byggnad som hotellet ligger i har GMC ett kontor så det fanns en massa bilar utställda som vi gick runt och tittade på.

Det fanns även en massa små butiker och restauranger. Byggnaden var så otroligt stor så vi gick faktiskt vilse några gånger då den var byggd som en labyrint.

Vi var för det mesta ute och gick i Detroit och tog en promenad längs med vattnet. Det var verkligen mysigt men det var fruktansvärt kallt så det vart ingen långpromenad direkt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.