My first final exam

Planen var från början att jag skulle spendera helgen i Toronto men jag skippade de då jag har min första ”final exam” på fredag. Jag valde att stanna hemma för att få tid att plugga och känner ändå att jag tog rätt beslut. Helgen har jag därför spenderat med mina kära böcker och anteckningar. Hela söndagen satt jag på Shaw en matsal på campus. Jag var inte den enda som behövde plugga så de slutade med att vi okuperade ett helt hörn av matsalen, hehe. Fick en del gjort men insåg också att jag verkligen behöver fokusera denna vecka för att klara av min ”final” på fredag.

One Reply to “My first final exam”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.