What did I do on my birthday?!?

Min födelsedag började med en vacker sång på danska av Rana, Laura och Simen. Gick sen till min lektion och mötte upp alla för lunch på SniPhy, en dining hall här på campus. Eftersom att det var en torsdag så gick vi såklart till barerna efter lunchen. I Amerika är torsdagar festdagen, fråga mig inte varför men alla går verkligen ut på torsdagar. Vi gick först till Rama, en bar där man spelar lite beer-pong och andra roliga lekar som en uppvärmning. Efter det gick vi till Bash, en bar som ligger runt hörnet från  Rama. Det var väldigt många utav det internationella studenterna som hängde med ut och vi alla hade verkligen super roligt. Jag är inte så intresserad av att ha något stort friande när det kommer till min födelsedag speciellt inte när jag fyller 23 då det inte är någon speciell ålder. En eftermiddag ute med alla var precis vad jag ville ha och det kändes som om alla verkligen behövde det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.