American football – a very complicated sport

Jag har inte uppdaterat på ett tag så nu kommer det komma några inlägg om vad som har hänt här under de senaste veckorna. I lördags var vi iallafall på en amerikansk fotbollsmatch. Det var första gången som jag någonsin har sett amerikansk fotboll.

Matchen var dock inte så spännande då det var MSU mot MSU så läktarna var i stort sätt tomma på den stora arenan. Eftersom att säsongen för amerikansk fotboll inte är igång ännu så var det här den enda chansen att se en match så därför kände vi internationella studenter att vi var tvungna att gå. Ingen av oss förstod dock reglerna så det var lite svårt att hänga med i matchen.

Det var fruktansvärt kallt under matchen så vi lämnade den efter en timme för att vi frös så mycket. Jag och Ramira kröp ned i soffan så fort vi kom hem igen med Naomis filt för att få upp värmen igen, hehe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.