My new workout program

Här är gymmet som jag har en av mina kurser på, de ligger ca 10 min buss resa off-campus. Det har lite av en cross-fit inspirerad inredning vilket jag ibland kan tycka är en nackdel men tycker att de har inrett de riktigt bra. Gymmet har ändå de viktigaste delarna så att de flesta kan få till en bra träning.

Det är iallafall här som jag kommer träna nu med mitt nya träningsprogram som jag skrev klart förra veckan. Det blev 3 pass i veckan, ett överkroppspass, ett underkroppspass och ett helkroppspass med inriktning på cardio också. Jag är sjukt taggad för att köra igång nu på riktigt med träningen igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.