The celebration of St. Patrick’s day

Det var uppstigning tidigt i lördags då de var St. Patricks day och här i USA är det ett stort event som inte går att missa.Vi gick upp vid 6 för att göra iordning oss. Som ni kan se på bilden nedanför så var vi alla klädda i grönt för de är det man ska vara. Vi åt frukost vid 7 för att sedan gå till Harpers (en bar) vid 8,30. Alla barer öppnade förövrigt vid 7 så vi var väldigt ”sena” dit. Vi var på Harpers och dansade och hade as kul fram till 12,30, då gick vi till SniPhy (en dining hall) för att fylla på med mat och kan verkligen erkänna att vi behövde det. Efter lunchen gick vi på en massa olika hus-fester norr om Grand River, vi gick bara från hus till hus och träffade en massa sköna människor. Hela dagen var bara för rolig och de kommer definitivt vara en av de mest minnesvärda dagarna här. Dagen slutade iallafall med att både jag och Guro (tjejen till vänster på bilden) somnade in vid 7-tiden så det vart ingen krogrunda på kvällen.

Jag och Guro träffade Maria och Sofie på Harpers. Jag och Maria från Sverige och Guro och Sofie är från Norge.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.