Last nights “study session”

Eftersom att jag väldigt sällan äter frukost brukar jag äta en tidig lunch vilket och resulterar i att jag äter en tidig middag också. igår kväll kom jag och Maria överens om att äta middag redan vid 17,00 för att sedan gå till biblioteket för att studera, då vi båda verkligen behövde de. De första planera gick ju som de skulle, vi åt middag på Landons, en dining hall i den norra delen av campus. Vi gick sedan till biblioteket men där blev det allt annat än studier, hehe. Vi satt mest och fnissade så att folket runtomkring oss blev litet lätt irriterade? Ett perfekt sätt att spendera en måndagkväll på när man är smått övertrött…

2 Replies to “Last nights “study session””

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.