Smoothie bowl and a bad sunburn

Igår hade jag verkligen en slappar dag här i Tulum. Vi har varit på stranden lite varje dag sedan vi kom hit i söndags och jag har verkligen lyckats fått till några inte så roliga solbrännor. Igår kände jag därför att det skulle bli en lugn och innedag vilket det också blev. Började dagen med en gemensam frukost men sen begav sig alla ut på olika äventyr medan jag stannade hemma och bara tog det lugnt. Vid lunchtiden så hade jag och Klara, Naomi, Laura-Marie och Kelsey bestämt oss för att mötas upp och äta på en vegansk ställe. Jag och Klara beställde in en choklad-smoothie-bowl och den var verkligen ”too die for” bra. Den var verkligen söt och hur god som helst.

Jag nämnde tidigare om min inte så roliga solbränna. Jag har nämligen lyckats att bränna fötterna och det gör ju så sjukt ont. Jag kan inte ens gå runt i badtofflor för det svider så mycket, ajaj…

Miljön här nere i Mexiko är verkligen helt otrolig. Palmträd överallt, blå himmel, klart vatten, otroligt mjuk sand, allt är verkligen underbart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.