Eating a cactus

Härom kvällen var vi på en jätte fin restaurang. Vi hade fått tips om att den skulle vara väldigt bra och prisvärd. Vi åkte dit runt 8 tiden och fick ett bord strax efter 9 så de blev en fördrink på en bar över gatan. Restaurangen var iallafall väldigt mysig, både från utsidan och insidan.

Jag beställde in grillad kaktus med tillbehör som ni kan se på bilen nedanför. Det är första gången som jag testar att äta kaktus, jag visste faktiskt inte att man kan äta det så kände att jag verkligen var tvungen att testa. Jag tyckte att smaken var helt okej, inget märkvärdigt men konsistensen var lite annorlunda så jag blev nästan lite trött på den under slutet av måltiden. Att äta kaktusen rakt av var inte så spännande men det var verkligen en god kombination med kaktusen och den övriga salladen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.