A day on the beach

Nu har jag varit häri några dagar och det är helt underbart och väldigt varmt☀ I måndags blev det en heldag på stranden. Alla var väldigt trötta efter resan hit så ingen orkade göra något mer riktigt.

Vi gick faktiskt och köpte oss en varsin kokosnöt på stranden och det var verkligen lokalproducerade då kokosträden var bara en bit bort.

Det är faktiskt första gången som jag testar att dricka från en kokosnöt och det var verkligen gott. Hade inte förväntat mig det men för er som inte testat så gör det om ni får chansen.

Klara (vänster om mig) och Ida (höger om mig) köpte också en varsin kokosnöt så slapp vi dela och det var tur det för kokosmjölken slank ner på bara några minuter.

Efter några timmar i solen gick vi och åt på ett ställe på stranden. Det var verkligen super mysigt att sitta och ta det lugnt där ett tag. Jag beställde in en Tun-Tun sallad med räkor, så fräscht. Den bestod av zucchini, morötter, svamp, rädisor och mycket annat gott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.