I am in Mexico

Jag är i Mexiko, WOW ?? Det blev en väldigt lång dag igår, vi gick upp vid 5 för att ta bussen 6,15 från East Lansing till Detroit som tar ca 2 timmar. Flyget skulle ha gått vi 12 men vid 12,30 när alla passagerare satt beredda att ta av upptäckte de tekniska problem med motorn så då var det bara att kliva av planet och vänta på vidare information. Vid 2 fick vi kliva på planet igen och vi flög från Detroit ca 2,40 och landade i Cancun vid 6,30. I Cancun var vi tvungna att ta ut pengar för det här landet använder sig väldigt sällan av kort. 7,30 klev vi på en buss som tog oss till Playa de Carmen där bytte vi buss till Tulum och efter de fick vi även ta en taxi för att komma ända fram till vårt AirBNB. Framme var vi vid 11 på kvällen och då var alla väldigt trötta så vi käkade och sen gick vi och la oss.

Det är så här vi bor. neder våningen består av kök, matbord, vardagsrum och på övervåningen är det tre sovrum som alla delar två och två. Det är två badrum på övervåningen och en toalett på entreplan. Här ska vi bo till på lördag när vi åker hem.

2 Replies to “I am in Mexico”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.