Completely in love with vegan sushi

Idag har jag suttit på Brody hall hela dagen för att plugga och det har väll gått sådär. Det känns som att det har tagit 10 minuter för att bara läsa en mening så vet inte om pluggandet har varit så effektivt. Har ju som sagt en hel del saker att göra till nästa vecka så måste verkligen kämpa på. Imorgon(fredag) så är min lektion inställd för att läraren ska bort så ska bara lägga tid på att plugga. Ska gå upp tidigt och sätta mig redan på morgonen så att jag verkligen får saker gjorda. Min bästa studietid är ju på morgonen så ska verkligen ta vara på det.

Brody hall är den enda matsalen som serverar sushi och jag har ju aldrig riktigt haft någon mersmak för det men för några veckor sedan testade jag vegansk sushi och jag blev helt kär i det. Jag tror att det har lite med konsistensen att göra, att slippa den där råa fisk konsistensen göra ju en hel del. Vegansk sushi är verkligen super gott så åt det både till lunch och middag idag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.