My evening reading

Jag är ju här i USA för att studera och det blir ju en hel del läsning för mig då. Det är både böcker, artiklar, anteckningar och power points som behöver gås igenom. Även fast att jag i stort sätt sitter och läser dagarna långa så kan jag tycka att de är skönt med ett ”break” ibland från plugg-läsningen. På kvällarna brukar jag därför läsa något annat och just nu läser jag ”Hjärnstark” av Anders Hansen. Den handlar om hur vår hjärna påverkas av fysisk aktivitet. Det har ju lite med ämnet som jag faktiskt pluggar om så någon nytta gör det nog. Gillar verkligen att läsa något annat innan jag ska sova, blir lite extra avslappnad av det, så skönt. Jag tycker det är så stor skillnad mellan att ”plugg-läsa” och ”hobby-läsa”. När man ”hobby-läser” behöver man ju inte sitta och memorera allt utan kan bara njuta av själva läsningen istället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.