Weekend in Chicago – Sunday

I söndags så var planen att jag och Michael skulle äta frukost på Beatrix vid 8 på ett väldigt populärt ställe i Chicago men jag mådde inte så bra under natten så vi flyttade fram frukosten till 10 istället. Det blev då istället en brunch på The Gage och Naomi följde även med då.

Vi började med att beställa in en varsin kopp med kaffe/te. Porslinet var så otroligt vackert på det här stället.

Jag och mina allergier kan ju ibland stoppa mig från att gå ut och äta då de kan vara svårt att hitta något som jag kan äta. Det enda som fanns på The Gage för mig att äta var sallad för alla rätter innehöll antingen ägg, gluten, mjölk eller kött. Servitören var så otroligt trevligt så jag frågade honom om men kunde plocka något litet från vardera måltid vilket var helt okej. 

Beställde först en kålsallad med äpple-topping vilken var super gott.

Allt var så fräscht och super gott. Michael beställde en rätt som jag aldrig har sett förut och tyvärr har jag glömt namnet på den. Det var French Fries med en sås och en hel del ost på. Michael sa att det var en kanadensiskt rätt som kunde jämföras med den amerikanska Mac and Cheese.

Jag beställde även in en liten extra rätt vid sidan av, ett litet ihopplock från några rätter, hehe. Det var stekt svamp med spenat och grillad tomat, så gott. Var nästan sugen på att beställa in en till men var alldeles för mätt för det.

Efter brunchen var planen att jag, Naomi och Simen skulle åka upp i Willis Tower för att gå ut på glasplattformen. Det var 4 timmar väntetid för att komma upp på plattformen så de gick vi inte med på då. vi skulle åka hem inom 3 timmar. Vi åkte istället till ett annat torn som hade en resturang på toppen. Utsikten var helt otrolig, man kunde verkligen se över hela Chicago.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.