Weekend in Chicago – Saturday

Under lördagen i Chicago så blev det en hel del rundvandring. Vi var på ”French Market”, åt lunch på ett super mysigt stället och så klart var vi till ”The Bean”. Visste faktiskt inte att de hette så men jag har ju sett den på amerikanska filmer. Vet inte riktigt hur man ska förklara ”The Bean” men det är en stor halvmåne i spegelmaterial som ni kan se på bilderna.

Vi åkte även till ”China Town” som ligger i den södra delen av Chicago. De skulle ha tagit va 50 minuter att gå så vi tåg pendeln istället. När vi klev av pendeln så hade det börjat snö som bara den. Det var väldigt mysigt att gå där men det blev så otroligt kallt så vi var där i bara någon timme. ”China Town” var lite som förväntat, bälsigt mycket små butiker med massa konstiga saker, hehe☺

Det var så här vi bodde i Chicago, jag delade rum med Laura-Marie, Laura och Naomi. Sängarna var så otroligt sköna jämfört med sängarna här i ”Owen hall”. Vi spenderade dock inte så mycket tid i rummen men vi bodde riktigt bra. Hotellet låg i den norra delen av Chicago så vi hade verkligen gångavstånd till allt, vilket var perfekt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.