Quiz on Monday, Exam on Tuesday and Presentation on Wednesday

Insåg precis att jag har en hel del att göra, hehe. Jag har quiz på måndag, exam på tisdag och presentation på onsdag. Jag känner mig ganska lugn inför alla tre faktiskt. Inför quizen måste jag läsa ett kapitel om akut skadeomhändertagande vilket inte är något problem. Exam:en på tisdag kommer handla om principer inom träning och säkerhet inom gymmet och känner mig ganska säker på det. Presentationen är en gruppuppgift och vi ska presentera en led i kroppen, vi valde axelleden. Jag har ju ganska bra koll på hur axlarna fungerar med tanke på min egna skada så ska bara skriva ihop ett manus till mig själv så jag vet lite mer exakt vad jag ska säga.
Idag har det förövrigt inte hänt så mycket. Jag har suttit i Brody Hall sedan 10,00 för att plugga och äta, det har dock inte blivit så mycket plugg då jag har haft en jobbintervju, FaceTime:at med mamma och pappa, ätit lunch och har under den senaste timmen FaceTime:at med Mathilda💙 Ska försöka få lite plugg gjort nu så att jag iallafall har gjort någon nytta innan denna dag är slut.
Idag åt jag iallafall Sushi och Tacos som ni kan se på bilden nedanför. Jag som inte har gillat sushi tidigare men har börjat äta vegansk sushi och gillar det starkt faktiskt. Så gick och hämtade 4 rullar till efter att det var tomt på tallriken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.