Weekend in Chicago – Friday

Som rubriken lyder spenderades helgen i Chicago. Det tar mellan 3-4 timmar att åka dit med bil och vi började våran resa kl 1 på fredags eftermiddagen. Vi kunde inte åka tidigare då en del inklusive mig själv hade lektioner fram till kl 12. Vi var totalt 24 styckna utbytesstudenterna som åkte, så vi hade tre stora bilar som var fulla med människor. Jag åkte tillsammans med Michael(förare), Klara, Simen, Felix och Arie.

Vi kom fram i Chicago strax innan kl 6 på kvällen.
Jag, Klara och Rana fick äta en snabb middag för klockan 7,30 började nämligen en musikal som vi hade bokat biljetter till.

Vi gick på Hamilton. Jag hade inte hört talas om den musikalen förrän jag kom till USA och förstod direkt att den var väldigt populär. Den handlar om Amerikas historia och låtarna är en blandning mellan rapp och hiphop.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.