Snow tubing

På helgerna finns det inte så mycket att göra här på campus utan man får såklart komma på med egna idéer hur man vill spendera sina dagar. Så i lördags var jag, Ida, Laura och Laura-Marie iväg på ”snow tubing”. Det var verkligen super kul + att vi fick återuppväcka våra inre barn, haha😂. Stället som vi var på ligger bara 15 min Uber-resa från campus så det var verkligen nära.

Som ni kan se på bilden nedanför var det mest barnfamiljer som var där, det fanns dock några grupper som var i våran ålder också. Vi hade iallafall jätte kul och det kostade bara 8 dollar för 2 timmar per person så det var inte alls dyrt. Efter 1 timme var vi dock genomfrusna så då åkte vi hem istället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.