Mexico during spring break

Vad har jag gjort?!?😳 Det var känslan igår efter att vi precis hade bokat flygbiljetter till Mexiko under ”spring break” Vi har kollat på resor i över en vecka och velat fram och tillbaka över vad vi ska göra under spring break. I Sverige har vi ju inga lov på universitet så vi skandinaver blev positivt överraskade när vi insåg att vi har ett lov mitt i terminen. Planen var att vi skulle åka till San Fransisco och dra en sväng till Las Vegas också men det var alldeles för dyrt så det fick bli Mexiko istället. Vi kommer vara i Tulum mellan 4-10 mars så totalt blir de 6 dagar, så underbart☀ Bilden nedanför visar hur vi såg ut efter att vi bokat biljetter och boende, vi har helt slut på energi (och pengar)😂😂

One Reply to “Mexico during spring break”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.