My first exam is getting closer

Gårdagen bestod av en massa plugg. Gick upp vid 8 och redan vid 8,30 satt jag i Shaw dining hall, jag tog med mig dator och plugg saker redan från början för kände att jag kunde sitta där och plugga. Satt där fram till klockan 1 så åt även lunch innan jag lämnade dining hallen. Gick hem och pluggade lite till. Nu börjar jag faktiskt bli lite nervös inför måndag då min första exam(tenta) är. Första gången är ju alltid lite extra nervöst då dom absolut inte ha samma system som vi har i Sverige. Jag är också lite små nervös över hur det kommer gå. Försöker lära mig det amerikanska försäkringssystemet, vilket inte är de lättaste kan jag meddela. 

Efter allt plugg så blev det en utgång på det tillsammans med Maria, en annan svensk tjej. Vi träffades faktiskt för första gången i tisdags på en lunch. Hon började plugga här på MSU redan förra terminen och vi har försökt att träffas i 3 veckors tid utan att lyckas, men så fick vi till en lunch i tisdags vilket var super mysigt. Igår gick vi iallafall ut på Dublins och Ricks, två barer som ligger precis bredvid varandra på Grand River. Det vart en riktigt trevlig kväll med en massa skitsnack😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.