My first basketball game and my facility course

Var på min första basketbollsmatch i onsdags och det var minst sagt en spännande upplevelse. För de första betalde vi 25 dollar för en biljett vilket är ca 200 svenska kronor och de är för en universitetsmatch😳. För det andra är det ju inte bara basketen som man betalar för utan det är ju en hel föreställning under periodpausen och under alla time-outer Det var helt sjuka saker som cheerleader:na och akrobaterna gjorde, riktigt roligt att se. Arenan är ju också helt sjukt stor och den är bara till för universitetsmatcher, tänkt då hur stor NBA-arenorna är då liksom.

Var som sagt på match på onsdagskvällen, arenan var då fullsatt med en massa jubel och ståhej. Det var verkligen en stor skillnad från i morse när jag var i arenan igen. En kurs som jag går här på Michigan state är ”Facility planning and construction”, där går vi runt och tittar på olika idrottsarenor som finns på campus och veckans arena var Breslin arenan. Blev som ett litet barn när vi skulle gå ut på arenan, hehe☺ 

Det är verkligen intressant att se arenorna från två olika perspektiv så är superglad att jag valde att gå denna kurs. Vi gick även in i spelargångarna och in till herrarnas omklädningsrum där vi hälsade på några av spelarna. Arenan är verkligen som deras hem där de har stora ytor att umgås på, gym, vardagsrum, kök och mest imponerande var ju att de har en dietist som är det från 7 på morgonen och gör iordning mat åt spelarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.