Sunday breakfast

Vaknade runt 7 tiden idag men gick inte upp ur sängen förrän vid 9. Vi skandinavier är väldigt sega på helgerna, frukost gick vi inte och åt förrän vid strax efter 10. Jag brukar ju inte äta frukost här då de inte har något som jag kan äta. Men idag fanns det både det ena och det andra som jag kunde äta. Började med lite stekta grönsaker. De stekta grönsakerna är egentligen till för att ha göra en omelett av men bad kockarna och att bara få dem stekta utan ägg. Hittade även lite päron att äta dock var de konserverade så de var inte jätte goda. Jag och Laura hittade även havregrynsgröt med kanel och äpple som vi var tvungna att testa. Vi hittade inga djupa tallrikar till de så de fick bli i stora koppar istället. 

Som ni kan se nedanför är ju Lauras tallrik mycket mer tilltalande med pannkakor och en hel omelett men tycker ändå att jag lyckades ganska bra med min frukost.

One Reply to “Sunday breakfast”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.