Kicked out of class and a lots of food

Nu har jag varit sjuk i en vecka och börjar bli riktigt less på de här alltså. Är på bättringsvägen men hostar fortfarande väldigt mycket. I fredags var de så illa att min lärare till och med sa åt mig gå hem. Eftersom att jag pluggar kinesiologi kurser här borta har jag väldigt många atleter som mina kurskamrater och dom vill ju absolut inte bli sjuka så jag har full förståelse till att läraren skickade hem mig. 

På fredagskvällen gick vi iallafall till Brody Hall för att äta middag, och om vi åt, haha😂 Vi alla åt så mycket vi var tvungna att börja stapla alla brickor och tallrikar på varandra för att allt skulle få plats på bordet. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.